PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Orlando Engelaar doet ritme op bij beloften van PSV

Orlando Engelaar maakt maandagavond zijn rentree bij Jong PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad. De 32-jarige middenvelder kampte enige tijd met een achillespeesblessure.

Hij is daar van hersteld, maar moet nog wedstrijdfit worden. In Hengelo speelt hij mee in de wedstrijd tegen de beloften van FC Twente. Ook Boy Waterman, Timothy Derijck, Marcel Ritzmaier en Memphis Depay spelen mee.

De toekomst van Engelaar bij PSV is onzeker. Hij drukt met zijn riante salaris van 1,7 miljoen euro stevig op de begroting van de Eindhovenaren. Vitesse wilde hem graag overnemen, maar coach Fred Rutten was realistisch. “Ik ken zijn salaris, hij is nooit haalbaar”, zei hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.