PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Barcelona werkt mee aan verkoop van Ibrahim Afellay

Mocht Ibrahim Afellay zijn loopbaan elders willen vervolgen, dan zal FC Barcelona hem niet tegenhouden. Coach Tito Vilanova heeft de Nederlandse middenvelder laten weten dat hij mag vertrekken, weet Voetbal International.

Afellay raakte in september vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij is inmiddels hersteld, maar Vilanova kan hem niet de speeltijd geven die hij nodig heeft om weer op zijn oude niveau te komen, zo is Afellay tijdens een persoonlijk gesprek verteld. Daarom mag de oud-PSV’er, als hij wil, vertrekken uit Camp Nou.

Omdat Afellay op de lange termijn wel een vaste waarde kan worden, doelt Vilanova in eerste instantie op een verhuurperiode. Maar een definitieve transfer behoort tot de mogelijkheden. Er is nog geen concrete interesse voor de Oranje-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.