PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Benfica boodt zeven miljoen euro op Tim Matavz’

Benfica is op de Nederlandse toer. Nadat de club Ola John al inlijfde en ook Luuk de Jong en Leroy Fer trachtte over te nemen, heeft de Portugese topclub nu wederom een Nederlands getinte transfer in gedachten.

Johan Derksen weet bij Voetbal International te melden dat PSV een bod heeft ontvangen voor Tim Matavz. Algemeen directeur Marcel Brands zou op Schiphol reeds met Benfica hebben gesproken, maar de bestuurder acht het bod ter waarde van zeven miljoen euro ontoereikend.

Brands sluit een overgang echter geenszins uit. “als een club wil doorpakken, moeten ze beseffen dat wij dan ook nog vervanger moeten kopen”, hint hij op een hogere transfersom. Ook Trabzonspor zou de Sloveen willen aantrekken, maar is na een afgewezen bod van 4,5 miljoen afgehaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.