PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Bommel wordt moe van gele kaart-issues’

Mark van Bommel toonde zich na zaterdag afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade in Eindhoven niet geheel tevreden. De middenvelder van PSV, die in de wedstrijd een gele kaart in ontvangst mocht nemen, zag nog een aantal verbeterpuntjes in zijn team. Dat liet hij weten tegenover Eredivisie Live.

“Als je de uitslag ziet, is dit een makkelijke overwinning geweest”, aldus de voormalig speler van onder andere AC Milan. “Toch als je de eerste helft van de wedstrijd ziet, is dat niet zo. Roda kon het in de eerste helft allemaal nog goed belopen en de ploeg wachtte op een fout van ons en dan komen ze er ook snel uit. Daar hadden wij echt moeite mee.”

“Ze hebben niet echt een grote kans gehad, maar het was wel redelijk gevaarlijk en elke keer moest je die meters terugmaken. Als je dan zorgvuldiger bent en blijft, dan krijg je vanzelf wel ruimte en dat lieten we later ook zien.”

Ook sprak de routinier zich uit over de gele kaart die hij voorgehouden kreeg. “Ik word een beetje moe van al die discussies. Ik krijg nu een gele kaart, terwijl ik één overtreding maak en daar beginnen de media weer over. Het zal ook wel een beetje bij mij horen en dat is ook niet erg, maar ik vond het in ieder geval geen gele kaart.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.