PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘Er speelt niets rondom mijn persoon’

Op de telefoon van Ola Toivonen is het al een tijdje stil. De Zweedse schaduwspits van PSV staat open voor een nieuwe uitdaging, maar de interesse van andere clubs komt voorlopig niet op gang.

“Het is stil. De situatie is zo dat ik een contract voor 2 jaar heb bij PSV en er speelt niets”, zei Toivonen, voor wie PSV liefst veertien miljoen euro wenst te ontvangen, zaterdag na de overwinning op Roda JC (5-0).

De Zweedse international hoeft niet per se weg uit Eindhoven, zo benadrukte hij. “Ik ben heel blij hier bij PSV. Ik wil een goede stap zetten, wanneer en waarnaartoe weet ik niet. Alles kan gebeuren.”

De 26-jarige Zweed, die vorig seizoen achttien doelpunten maakte, speelt sinds januari 2009 in Eindhoven. Vorig seizoen was hij zelfs aanvoerder van PSV, maar na de komst van Mark van Bommel moest hij de band weer inleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.