PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jagos Vukovic bezig aan laatste dagen bij PSV

Jagos Vukovic is bezig aan zijn laatste dagen in dienst van PSV. De zaakwaarnemer van de verdediger is in gesprek met meerdere clubs en verwacht op korte termijn duidelijkheid.

Vukovic zelf gaat al helemaal uit van een snel vertrek uit Eindhoven. “Welke club het wordt, weet ik op dit moment niet. Dat ik wegga bij PSV, is 100 procent zeker”, vertelt de voormalig Servisch jeugdinternational in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

PSV heeft geen plek meer in de eerste selectie voor Vukovic, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Roda JC. Zijn vertrek betekent een fikse kostenbesparing, omdat de mandekker als niet EU-speler liefst 600.000 euro per jaar opstrijkt. Er is belangstelling vanuit Frankrijk, Duitsland en Turkije voor de jongeling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.