RKC hoopt op komst van PSV’er

Imad Najah staat in de belangstelling van RKC Waalwijk. Trainer Erwin Koeman kent de middenvelder van afgelopen seizoen, toen hij als oefenmeester van FC Eindhoven de beschikking had over de van PSV gehuurde jeugdinternational van Marokko.

RKC heeft zich bij PSV gemeld voor de 21-jarige Najah, meldt De Telegraaf. De Waalwijkse club ziet in de jongeling, in de zomer met Marokko actief op de Olympische Spelen, een welkome versterking. In Eindhoven heeft hij geen uitzicht op speeltijd, een vertrek op huurbasis lijkt dan ook voor de hand te liggen.

Naast RKC heeft ook NEC al interesse getoond, de prioriteit van club uit Nijmegen ligt echter bij het aantrekken van een aanvaller. Najah heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2013. “Ik wil naar een club waar ik aan spelen toe kom”, zei Najah eerder in gesprek met het Algemeen Dagblad. De interesse van NEC was toen al bekend. “Maar er zijn meer clubs. Mijn voorkeur gaat uit naar de Eredivisie.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer