PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen krijgt standje van Marcel Brands

Marcel Brands wil een gesprek met Ola Toivonen. De Zweed moet op het matje komen om uitleg te geven over de kritische noten die hij plaatste aan het adres van PSV.

Toivonen aast op een transfer, maar vindt dat PSV dwarsligt. “Ze vragen een onredelijk hoge transfersom voor mij”, verklaarde de middenvelder. “En wat me nog meer bevreemdt, is dat ze verschillende transferbedragen vragen, afhankelijk van welke club zich meldt.”

Brands wil nu weten wat Toivonen precies gezegd heeft, meldt De Telegraaf. Volgens de berichten wil Rubin Kazan negen miljoen euro betalen voor de PSV’er, terwijl de Eindhovenaren veertien miljoen euro vragen. Brands weet echter niets van concrete belangstelling voor de 26-jarige.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.