PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kevin Strootman laat foto maken van de enkel

Kevin Strootman heeft voor de zekerheid een foto laten maken van zijn enkel. De middenvelder van PSV liep de blessure op tijdens het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Tegen RKC Waalwijk kreeg de international echter weer last.

Gevolg voor Strootman is dat hij de oefeninterland tussen Nederland en België aan zich voorbij moet laten gaan. “Balen dat ik af moest zeggen”, laat hij weten via Twitter. Onbekend is of de PSV’er ook een streep moet zetten door de competitiewedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van aankomende zaterdag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.