PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zesde PSV-spits niet beschikbaar voor verhuur’

Jürgen Locadia staat in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie en Jupiler League, PSV is echter niet van plan de jonge spits te laten gaan. Technisch manager Marcel Brands heeft aangegeven dat de Eindhovenaren hem het liefst bij de selectie houden.

“We hebben zes spitsen nodig en met Jürgen zitten we op dat aantal”, zegt Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. De kans dat de achttienjarige jeugdinternational deze transferperiode op huurbasis vertrekt is ‘uiterst klein’.

Waar Locadia een tijdelijk vertrek kan uitsluiten, hoopt Imad Najah op een overstap naar een andere club uit de Eredivisie. De middenvelder, die met Marokko actief was op de Olympische Spelen, weet wat hij wil. “Ik wil naar een club waar ik aan spelen toe kom.” NEC toonde al interesse. “Maar er zijn meer clubs. Mijn voorkeur gaat uit naar de Eredivisie”, aldus Najah.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.