PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vraagt veertien voor Toivonen, Matavz en Lens moeten tien opbrengen’

PSV gaat proberen de spelers van de huidige selectie in Eindhoven te houden. Alleen als clubs met miljoenen komen kan er gepraat worden. Voetbal International meldt dat Ola Toivonen alleen mag gaan bij een bod van veertien miljoen euro.

Het Russische Rubin Kazan zou interesse in de Zweed hebben, maar PSV verkoopt hem alleen als de hoofdprijs wordt betaald. De club heeft besloten de afkoopsom te verhogen omdat het steeds moeilijker wordt om een goede vervanger binnen te halen terwijl het seizoen al is begonnen.

Ook Jeremain Lens en Tim Matavz mogen niet vertrekken voor bedragen onder de tien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.