PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bijna verlost van Jagos Vukovic’

Jagos Vukovic lijkt dicht bij een vertrek bij PSV. De verdediger keerde afgelopen zomer terug van een huurperiode bij Roda JC. In Eindhoven heeft hij echter een toekomst in het eerste elftal. Een transfer is nu in de maak, meldt het Eindhovens Dagblad.

Technisch manager Marcel Brands heeft maandagavond aan de regionale krant laten weten dat er concrete interesse is voor de tweevoudig international van Servië. De centrale verdediger hield tot nu toe zijn conditie op peil bij het tweede elftal van de Brabantse club, hoofdtrainer Dick Advocaat ziet in de 24-jarige achterhoedespeler geen toegevoegde waarde voor zijn ploeg.

Het is niet bekend welke club interesse heeft in Vukovic, die nog een contract heeft tot de zomer van 2013. Vukovic speelde sinds zijn komst van FK Rad Belgrado negen competitiewedstrijden voor PSV, vorig seizoen kwam hij bij Roda JC tot 25 wedstrijden in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.