Mertens: ‘Bij verlies woensdag kan ik wel een nieuwe club zoeken’

Als Dries Mertens ergens geen zin in heeft, dan is het wel verliezen van het Nederlands elftal. De kleine Belg van PSV neemt het komende woensdag op tegen Oranje.

In het Koning Boudewijnstadion komt Mertens zijn ploeggenoten Jetro Willems, Luciano Narsingh en Jeremain Lens tegen. “Als we verliezen, kan ik beter een andere club zoeken”, zegt de PSV’er met een knipoog tegenover het ANP.

“Het leeft al een tijdje in onze kleedkamer in Eindhoven. Na het ontgoochelende EK en met de nieuwe bondscoach zal Nederland zeker willen winnen. Ze zijn altijd wel een beetje arrogant tegen ons, mede daarom willen we altijd van ze winnen”, aldus Mertens.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer