PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Bommel vol lof over Reinold Wiedemeijer’

PSV verloor afgelopen zaterdag verrassend met 3-2 van RKC Waalwijk. Even leek het erop dat de Eindhovenaren in de slotfase alsnog langszij kwamen. De treffer van aanvoerder Mark van Bommel werd door scheidsrechter Reinold Wiedemeijer echter afgekeurd, omdat de in buitenspelpositie staande Kevin Strootman doelman Jeroen Zoet zou hebben gehinderd.

“Ik kan de scheidsrechter niets verwijten. Hij moet afgaan op zijn assistent”, aldus Van Bommel een dag later via de officiële kanalen van zijn club. “Het voordeel van Wiedemeijer is dat je met hem kan discussiëren. Hij voelt de spelers goed aan.”

“Het is alleen maar goed dat je op deze manier de frustratie een beetje kwijt kunt. Ik moet hem een heel groot compliment geven”, besluit de voormalig speler van onder andere FC Barcelona en Bayern München.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.