PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen kan miljoenencontract tekenen in Rusland

Ola Toivonen heeft volgens De Telegraaf een lucratieve aanbieding uit Rusland op zak. Rubin Kazan wil de Zweedse international voor een afkoopsom van negen miljoen euro overnemen van PSV.

Toivonen (26), die eerder deze zomer liet weten geen voorkeur te hebben voor de Russische competitie, kan in Kazan een salaris van twee miljoen netto per jaar incasseren. De club van trainer Kurban Berdyev bezet na vier wedstrijden de tweede plaats achter koploper Zenit Sint Petersburg.

PSV nam Toivonen in de winterstop van het seizoen 2008/2009 over van Malmö FF. De aanvallende middenvelder moest deze zomer zijn aanvoerdersband afstaan aan de teruggekeerde Mark van Bommel. Het contract van Toivonen bij PSV loopt door tot medio 2014.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.