‘Jan van Halst geschrokken van PSV’

Voetbal-analist Jan van Halst is ‘erg geschrokken’ van het spel van PSV. Zo vertelde hij gisteravond in NOS Studio Voetbal als analyse op de 3-2 verloren wedstrijd van de Eindhovenaren bij RKC Waalwijk.

”Van Mark van Bommel wordt gevraagd om mentaliteit in het elftal te brengen. En ik vond PSV verschrikkelijk door de ondergrens heen zakken. En dat is juist iets wat ze er bij PSV uit willen halen met de komst van de ervaren Dick Advocaat en Mark van Bommel”, aldus de oud-speler van onder meer Ajax en Vitesse.

Pierre van Hooijdonk, eveneens tafelgast bij Studio Voetbal gisteravond, uitte zich een stuk positiever over PSV: ”Zo’n nederlaag kan een keer voorkomen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een incident is.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer