PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Afellay kan naar Arsenal’

De naam van Ibrahim Afellay blijft opduiken in het geruchtencircuit. Engelse en Spaanse media melden maandag dat Barcelona hoopt hem te kunnen betrekken in een deal met Arsenal.

Middenvelder Alexander Song zou dan van Londen naar Barcelona verhuizen. El Mundo Deportivo schrijft dat Afellay meerdere malen heeft aangegeven niet weg te willen, maar dat een transfer daarmee niet is uitgesloten. Bovendien kan hij bij Arsenal met zijn maatje Van Persie gaan spelen, weet ook de Spaanse krant.

Cristian Tello is de andere naam die genoemd wordt om als wisselgeld te gebruiken, maar Barça wil hem niet kwijt. Alle geïnteresseerde clubs hoorden dat hij niet te koop is. Ook de vrienden van Ajax, zoals de krant het opschrijft, kregen dat antwoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.