‘PSV vangt één miljoen euro na transfersoap voor Labyad’

PSV en Sporting Lissabon hebben donderdag een definitief akkoord bereikt over de transfer van Zakaria Labyad. Het contract van de aanvallende middenvelder is ontbonden en hij vertrekt per direct naar Portugal.

PSV dacht dat hij tot 2014 onder contract zou staan, maar de Marokkaan vocht de optie in zijn contract aan en krijgt alsnog zijn gewenste transfer. De Eindhovenaren ontvangen naar verluid zo’n één miljoen euro voor de negentienjarige voetballer. Dit bedrag kan nog oplopen bij goede resultaten van Sporting en een eventuele doorverkoop.

Beide clubs bereikten eerder al een akkoord over de transfer van de middenvelder, maar de speler zelf ging nog niet akkoord. Labyad dacht namelijk nog recht te hebben op een deel van de transfersom. Uiteindelijk zag hij hier toch vanaf omdat PSV en Sporting een akkoord bereikten over een opleidingsvergoeding in plaats van een transfersom.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer