PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Trainers: ‘PSV is de gedoodverfde kampioen’

Dick Advocaat heeft bij PSV te maken met zeer hoge verwachtingen. Niet alleen bij de achterban, maar ook bij zijn collega’s in de Eredivisie. Elke trainer sprak in gesprek met weekblad Voetbal International namelijk zijn verwachtingen uit voor het nieuwe seizoen. Daaruit blijkt een duidelijke consensus: PSV is dé titelfavoriet.

In 2008 veroverden de Eindhovenaren onder leiding van trainer Sef Vergoossen voor het laatst de kampioensschaal. Het betekende de vierde landstitel op rij, maar tevens het einde van diezelfde hegemonie. Sindsdien gingen AZ, FC Twente en Ajax (tweemaal) met de titel aan de haal.

Met Mark van Bommel en Luciano Narsingh als meest prominente aanwinsten doet PSV dit jaar een gooi naar het heroveren van de schaal. De trainers uit de Eredivisie verwachten dat die missie slaagt; enkel NAC-trainer John Karelse ziet in Ajax de gedoodverfde kampioen. Een handjevol oefenmeesters noemden Ajax én PSV, terwijl Feyenoord-trainer Ronald Koeman zijn geld in zou zetten op PSV of FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.