PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manolev verkast graag naar Rusland’

De kans is aanwezig dat Stanislav Manolev komend seizoen in Rusland te bewonderen is. De verdediger van PSV staat in de belangstelling van een onbekende Russische club, die zich vorige week heeft gemeld in Eindhoven.

De interesse in Manolev is via een tussenpersoon bekend gemaakt, maar PSV denkt dat de belangstelling serieus is. De 26-jarige Bulgaar staat open voor een transfer naar Rusland. “Als de clubs eruit zijn ga ik praten, tot die tijd wacht ik rustig af”, aldus de rechtsachter aan Voetbal International.

Mino Raiola, zaakwaarnemer van Manolev, laat weten dat er nog meer clubs zijn die interesse hebben. “In Duitsland lopen nog twee lijntjes. Er lijken een paar opties te ontstaan, maar nog niemand heeft een akkoord met PSV”, aldus de belangenbehartiger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.