PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Premier League-club volgen RKC-verdediger’

Roda JC is al enige tijd in de markt voor RKC Waalwijk-verdediger Cuco Martina. De club uit Kerkrade heeft echter stevige concurrentie gekregen. PSV en een middenmoter uit de Engelse Premier League hebben ook door laten schemeren interesse te hebben in de rechtsback.

RKC heeft Martina laten weten dat PSV hem op een lijstje heeft staan, meldt het Algemeen Dagblad. Marcel Brands, technisch directeur van de Eindhovenaren, bekeek de defensieve kracht afgelopen vrijdag live in een oefenduel. De naam van de Engelse club die serieuze belangstelling heeft wordt door alle partijen bewust geheim gehouden.

Ondanks de toegenomen interesse is het Roda JC van voormalig RKC-trainer Ruud Brood ook nog steeds in beeld als nieuwe werkgever voor Martina. Maandagavond was er nog geen akkoord over de transfersom, maar naar verluidt komen de partijen steeds dichter bij elkaar. De 22-jarige international van Curaçao wil eigenlijk voor de eerste competitiewedstrijd, zaterdagavond speelt RKC thuis tegen PSV, duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.