‘Labyad is klaar om de nummer 10 van Sporting te worden’

Zakaria Labyad is klaar voor zijn eerste seizoen in dienst van Sporting Portugal. De negentienjarige middenvelder kan zich na de uitschakeling met Marokko op de Olympische spelen volledig richten op het clubvoetbal en kijkt uit naar zijn avontuur in Portugal.

De jongeling kwam maandagavond aan in de Portugese hoofdstad Lissabon en verklaarde tegenover de aanwezige pers blij te zijn met zijn aankomst. “Morgen (dinsdag, red.) is de eerste training van het seizoen”, blikte hij vooruit.

Labyad, die na een langdurige soap over de geldigheid van zijn contract PSV verliet voor Sporting, heeft vertrouwen in het komende seizoen. “We kijken uit naar de eerste wedstrijd”, vertelt Labyad. “Sporting is een goede club met goede spelers. Of ik klaar ben om de nummer 10 positie in te vullen? Ja, natuurlijk”, glimlachte de spelmaker.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer