PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Danko Lazovic op weg naar Besiktas’

Danko Lazovic is komend seizoen te bewonderen op de Turkse voetbalvelden. De aanvaller stapt over van Zenit Sint-Petersburg naar Besiktas, meldt Hurriyet.

Volgens de Turkse krant hebben de betrokken partijen een principe akkoord bereikt en reist Lazovic binnen een week af naar zijn nieuwe werkomgeving. De 29-jarige aanvaller had nog een doorlopend contract bij Zenit Sint-Petersburg, maar mocht vertrekken omdat hij niet zeker was van een basisplaats.

Lazovic speelde 51 competitiewedstrijden voor Zenit waarin hij goed was voor zeventien doelpunten en zestien assists. In het verleden kwam hij uit voor Vitesse, PSV, Feyenoord, Partizan Belgrado, Zemun en Bayer Leverkusen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.