PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Theo Lucius hoopt op contract bij RKC Waalwijk’

Theo Lucius hoopt een contract af te dwingen bij RKC Waalwijk. De oud-aanvoerder van Feyenoord traint de komende week mee met de ploeg van trainer Erwin Koeman. Afgelopen seizoen speelde de 35-jarige voetballer nog onder het bewind van Koeman bij FC Eindhoven.

‘Het is de bedoeling dat ik dit seizoen voor RKC zal gaan spelen,’ zegt Lucius tegenover RTV Rijnmond. ‘In overleg met de club is besloten om elkaar eerst een week te leren kennen. Ook om te laten zien dat ik nog steeds fit ben. Mocht het onverhoopt niets worden, dan zal ik aan de slag gaan bij Sliedrecht. Daar sta ik ingeschreven.’

Lucius en Koeman hebben vaker met elkaar samengewerkt. In het seizoen 2006/2007 stond de broer van huidig Feyenoord-trainer Ronald Koeman aan het roer in De Kuip. Lucius was destijds aanvoerder van de Rotterdammers. Bij PSV heeft de verdediger annex middenvelder Koeman meegemaakt als assistent-trainer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.