Willems: ‘Van Bommel had mijn vader kunnen zijn’

Het Nederlands elftal verblijft momenteel in het Zwitserse Lausanne waar het een trainingskamp afwerkt. Nieuwe gezichten zijn Adam Maher en Jetro Willems, die door bondscoach Bert van Marwijk ook door de tweede selectieronde kwamen.

“We moeten genieten maar ook presteren”, gaf Adam Maher na afloop van de ochtendtraining aan. Meerdere spelers trapten vrijdag een balletje met hun kinderen, maar voor het duo Willems en Maher zat dat er niet in. “Ik ben zonder vriendin”, begon Willems vrijdag.

“Maar wat betreft leeftijd zou Van Bommel inderdaad mijn vader kunnen zijn”, gaf de pas achttienjarige linksback van PSV aan. Mark van Bommel, die volgend seizoen terugkeert bij PSV, is momenteel 35 jaar en daarmee de oudste speler binnen de selectie van Van Marwijk.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer