PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ronnie Stam verkast niet naar PSV

Of hij beter is dan Stanislav Manolev of Atiba Hutchinson? Het kan. Maar Ronnie Stam zou nu weer niet naar PSV komen.

De rechtervleugelverdediger zou in het Philips Stadion zijn carrière van een nieuwe boost kunnen voorzien. Maar zaakwaarnemer Dick van Burik meldt dat 27-jarige Bredanaar helemaal niet weg mag bij Wigan Athletic. “Wigan is absoluut niet bereid om over een verkoop te praten.”

“Ik ben onlangs in Engeland geweest om over zijn situatie te praten”, vervolgt de oud-prof tegen VP. “Wigan is heel tevreden over Ronnie, ondanks dat hij in de laatste fase van het seizoen niet heel veel gespeeld heeft.” In de periode dat de blauwhemden handhaving afdwongen op het hoogste niveau, zat de oud-speler van NAC Breda en FC Twente op de bank. Tegen Liverpool betrad hij een halfuur na afloop van de wedstrijd nog het veld van Anfield Road om voor zichzelf te trainen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.