Wilfred Bouma wacht op PSV

Wilfred Bouma mag met het Nederlands elftal mee op trainingskamp naar Lausanne, maar weet nog niet waar zijn toekomst na het EK ligt. PSV nam nog geen beslissing over de 33-jarige verdediger.

Bouma beschikt in Eindhoven over een aflopend contract, dat nog altijd niet verlengd is door PSV. De kans bestaat derhalve dat Bouma in de zomer zonder club zit. De verdediger probeert zich deze week in de EK-selectie van Oranje te spelen en hoopt bij terugkomst uit Zwitserland op duidelijkheid van PSV.

Ook Khalid Sinouh weet nog niet waar hij aan toe is. De kans op een nieuwe overeenkomst lijkt echter groot, aangezien Jeroen Zoet nog een seizoen verhuurd wordt. “Ik ga hoe dan ook nog een aantal jaren door met keepen, want ik ben nog topfit”, aldus de PSV-doelman in Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.