PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Milan ziet in Strootman vervanger van Van Bommel’

AC Milan neemt deze zomer afscheid van een fiks aantal dertigplussers. De Milanezen willen verjongen en hopen een elftal te bouwen dat zich in de toekomst kan meten met elftallen als FC Barcelona en Real Madrid. Eén van de spelers die naar Milaan gehaald moet worden is Kevin Strootman.

De PSV-middenvelder moet de vervanger worden van Mark van Bommel, die op zijn beurt deze zomer Milan zal verruilen voor PSV. Dat schrijft de Italiaanse sportkrant La Gazzetta Dello Sport op woensdag. Om PSV te verleiden zou Milan twaalf miljoen euro reserveren.

Naast Van Bommel neemt Milan ook afscheid van Clarence Seedorf, Gennaro Gatusso, Alessandro Nesta en Filippo Inzaghi. Om de vertrekkende spelers op te vangen verzekerde Milan zich al van Ricardo Montolivo (Fiorentina) en Bakaye Traoré (AS Nancy).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.