PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Real Madrid in de markt voor Kevin Strootman’

Real Madrid zou volgens het Spaanse medium Sport.es haar zinnen hebben gezet op Kevin Strootman van PSV. Volgens de krant ziet trainer José Mourinho in Strootman de ideale vervanger om Lassana Diarra op te volgen op het middenveld. Ook enkele Italiaanse clubs houden de middenvelder nauwlettend in de gaten.

Volgens enkele Italiaanse media zou Strootman op weg zijn naar Milaan. Internazionale en AC Milan zouden beiden interesse hebben in de PSV’er. Bij de laatstgenoemde zou hij de leemte van de vertrokken Mark van Bommel moeten invullen. Van Bommel zal volgend seizoen uitgerekend bij PSV spelen.

Strootman is sinds 2007 actief in het betaalde voetbal. Destijds kwam hij uit voor Sparta Rotterdam, waarna hij in 2011 zijn debuut maakte voor FC Utrecht. Na een half jaar in de Domstad verkaste de Nederlands international naar Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.