PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jetro Willems: ‘Narsingh nieuwe aanwinst van PSV’

PSV’er Jetro Willems zorgde dinsdag tijdens een kort interview met PSV TV voor een ietwat ongemakkelijke situatie. De verdediger werd geïnterviewd tijdens zijn stage bij het Nederlands Elftal en riep lachend dat Luciano Narsingh de nieuwe aanwinst van PSV zal zijn.

Op het moment dat Narsingh achter Willems langs liep tijdens het interview, riep laatst genoemde: ‘Kijk, daar loop onze nieuwe aanwinst. Toch?’ Narsingh kon lachen om deze woorden en diende Willems ietwat geschrokken van repliek: ‘Ja toch.. Haha.’

Aangezien Willems en Narsingh maatjes zijn hoeft er niet per sé veel waarde aan dit dolletje gehecht te worden. Narsingh staat echter wel in de concrete belangstelling van PSV. Ook Ajax en Fulham hebben de aanvaller aanbiedingen gedaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.