PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV moet 3,5 miljoen betalen voor Ronnie Stam

Ronnie Stam mag Wigan Athletic voor 3,5 miljoen euro verlaten. De rechtsback staat in de belangstelling van PSV, die in de Nederlander de idealde opvolger zien van Stanislav Manolev.

Stam was lange tijd basisspeler bij Wigan, maar sinds februari moet hij het doen met een reserverol. “De reden was volgens de manager dat hij wat verdedigender wilde gaan spelen in de degradatiestrijd. Het had niets met de kwaliteiten van Ronnie te maken”, aldus zaakwaarnemer Dick van Burik. “We hebben zelfs te horen gekregen dat ze zijn contract willen verlengen als hij blijft.”

Ook zouden er clubs uit de Bundesliga interesse hebben in Stam, die in het verleden voor FC Twente en NAC Breda speelde. Het is onduidelijk of PSV bereid is om het gevraagde bedrag op tafel te leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.