PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jan Vennegoor of Hesselink stopt met voetballen’

Jan Vennegoor of Hesselink heeft besloten om een punt achter zijn loopbaan te zetten. Dat meldt het Algemeen Dagblad op dinsdag. De 33-jarige aanvaller keerde afgelopen november terug bij PSV, maar kwam nauwelijks in actie.

De 19-voudig international heeft PSV-manager Marcel Brands inmiddels op de hoogte gesteld van zijn besluit. De Eindhovenaren waren overigens al niet van plan om het contract van Vennegoor en Hesselink te verlengen.

Lange Jan ziet een profcarrière van zestien jaar ten einde komen. Hij veroverde in zijn loopbaan vijf landstitels, drie met PSV en twee met Celtic. Met PSV bereikte hij in 2005 ook de halve finale van de Champions League.

De aanvaller was actief voor FC Twente, PSV, Celtic, Hull City en Rapid Wien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.