PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Youness Mokhtar kan naar twee eredivisieclubs

Youness Mokhtar kan zich verheugen op de belangstelling van twee clubs die volgend seizoen uitkomen in de Eredivisie. De twintigjarige huurling van PSV, die het afglopen seizoen speelde voor FC Eindhoven, geniet de interesse van RKC Waalwijk en FC Zwolle. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandag.

De Marokkaans-Nederlandse middenvelder annex aanvaller verloor zondag met zijn ploeg van Helmond Sport (0-2), waardoor promotie naar de Eredivisie is uitgesloten. “Ik ben teleurgesteld daarover”, reageerde Mokhtar. “Ik had het de club graag gegund, jammer dat het niet lukte.”

De jongeling bevestigde dat het vervolg van zijn prille spelerscarrière niet vaststaat, maar beaamt wel dat een avontuur in de Eredivisie zijn voorkeur heeft. “Ik heb nog een gesprek bij PSV. Daarna kijk ik bij welke club ik de meeste kans op speeltijd heb, ik wil net als iedere andere speler graag naar de Eredivisie”, aldus Mokhtar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.