AC Milan heeft opvolger Van Bommel al binnen

Hoewel het AC Milan zwaar valt dat Mark van Bommel niet wil blijven bij de club, is er besloten niet lang te treuren bij het vertrek en op zoek te gaan naar een vervanger voor de Nederland. Riccardo Montolivo werd al snel gevonden.

Montolivo speelt sinds 2005 al voor Fiorentina, maar La Viola draaide afgelopen seizoen zeer stroef – het staat met nog een speelronde te gaan dertiende – en dus zag AC Milan wel kans de 32-voudig international naar Milaan te lokken.

Fiorentina zal niks ontvangen, de 27-jarige Montolivo beschikte namelijk over een aflopende verbintenis in Florence. Voordat Montolivo in 2005 naar Fiorentina ging speelde hij voor Atalanta Bergamo.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer