PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘PSV moet niet teveel energie steken in de EL’

Ola Toivonen kende een teleurstellend seizoen met PSV. De Eindhovenaren eindigden ondanks alle investeringen slechts als derde in de eredivisie. Volgend seizoen spelen ze dus opnieuw niet in de lucratieve Champions League. Toivonen vraagt zich af of de Europa League komend jaar nog wel serieus genomen moet worden door zijn club.

“Misschien moet PSV maar overwegen om volgend seizoen niet te veel energie in de Europa League te steken”, tekent Voetbal International op uit de mond van de 25-jarige PSV-aanvoerder. “‘Het levert je weinig op, maar we verspelen er wel de tweede, of misschien zelfs wel de eerste plaats door. Ik vind het een overweging waard.”

Of Toivonen, dit seizoen goed voor achttien doelpunten en twee assists, ook na de zomer in Eindhoven onder contract staat is nog maar de vraag. De international, wiens verbintenis tot medio 2014 doorloopt, liet al meermaals optekenen graag in de Champions League te willen voetballen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.