PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV biedt op Moisander, Ajax laat niets meer horen’

Ajax heeft al langer interesse in Niklas Moisander, maar nu heeft PSV zich ook in de strijd om de Finse verdediger gemengd. Dat heeft trainer Gertjan Verbeek vrijdag bevestigd tegenover RTV Noord-Holland.

“PSV heeft geïnformeerd naar Moisander maar nog een lager bod neergelegd dan vorig seizoen”, zo zei Verbeek. PSV dacht dat Moisander goedkoper was geworden, omdat zijn contract nu minder lang doorloopt. Dit is echter niet het geval. “Wij vinden dat Niklas na een prima seizoen alleen maar duurder is geworden”, aldus Verbeek.

Ook Ajax heeft op Moisander geboden, maar een overgang naar Amsterdam lijkt onrealistisch. “Ajax is helemaal onrealistisch, zij doen vier centrale verdedigers een bod en laten dan niets meer van zich horen.” Verbeek moet het volgend seizoen in elk geval doen zonder Brett Holman (Aston Villa). Ook de transfervrije Simon Poulsen lijkt te vertrekken.

Ook is het een wens van Verbeek om Ruud Boymans of Charlison Benschop te laten gaan, tijdelijk of definitief. “Altidore blijft, maar de andere twee, Benschop en Boymans, moeten wekelijks spelen en dus mag er één weg”, zei Verbeek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.