PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Louis van Gaal nooit benaderd door PSV’

Louis van Gaal is de voorbije maanden nooit serieus in beeld geweest om trainer van PSV te worden. Dat laat technisch manager Marcel Brands weten. De Eindhovense club bereikte deze week een akkoord met Dick Advocaat over een eenjarig contract.

Brands liet de naam van Van Gaal dit seizoen wel vallen, maar de reacties vanuit de achterban waren zo heftig dat de leiding van PSV wist dat de Noordwijker niet kon worden benaderd. “Ik heb vorig jaar duidelijk gemaakt dat PSV een echte topcoach moest halen. Over Louis van Gaal hoef je niet te discussiëren. Dat is ook een topcoach”, zegt Brands in De Telegraaf. “Maar we schrokken wel van de reacties bij het publiek. Die begreep ik ook wel.”

“In die periode werd Louis gelinkt met het directeurschap van Ajax en als je PSV’er bent, is dat niet te rijmen. Maar ik heb nooit een telefoontje met Louis gepleegd. Met Dick wel direct”, aldus de technisch manager.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.