PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Brands: ‘Transfer Labyad kan erg vervelende zaak worden’

Zakaria Labyad hoeft niet op alle medewerking van PSV te rekenen bij zijn transfer naar Sporting Lissabon. De Eindhovenaren zijn niet bereid de middenvelder zomaar te laten gaan en zullen het wellicht laten aankomen op een juridische zaak.

Sporting beschouwt Labyad als een transfervrije speler – omdat zijn contract niet rechtsgeldig lijkt te zijn – terwijl PSV gaat voor een menselijke en normale onderhandeling. Desnoods laat de club het aankomen op een juridische inmenging, ook al zal de zaak dan verloren gaan.
“Als het moet, wordt dit nog een vervelende zaak”, zegt technisch directeur Marcel Brands zaterdag in het Algemeen Dagblad. “Maar pas als Sporting op een normale manier met ons in gesprek gaat. Daar is tot dusverre geen sprake van.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.