PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Schalke 04 aast op Memphis Depay

De contractonderhandelingen tussen PSV en Memphis Depay verlopen alles behalve soepel. Dit tot grote teleurstelling van het pas achttienjarige talent. Met deze informatie in het achterhoofd heeft nu ook Bundesliga-club Schalke 04 interesse in de jonge aanvaller getoond.

Depay, die sinds de aanstelling van Phillip Cocu als hoofdcoach bij de A-selectie van de Eindhovenaren behoort, had gehoopt dat hij zich met een nieuw contract kon gaan melden bij Oranje onder negentien. De kans dat dit gebeurd is inmiddels niet meer aanwezig. Er zit nog een groot gat tussen het Eindhovense aanbod en de vraag de jongeling.

Schalke 04, onder leiding van oud PSV-coach Huub Stevens, ziet in Depay een snelle en sterke kracht die van toegevoegde waarde kan zijn. De jongeling heeft in Duitsland hoge ogen gegooid door in acht wedstrijden van PSV drie keer tot scoren te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.