PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel tekent maandag contract bij PSV’

Mark van Bommel vliegt zondag naar Eindhoven om maandag zijn contract te ondertekenen bij PSV, dat schrijft het Eindhovens Dagblad op basis van bronnen. De 35-jarige middenvelder speelt waarschijnlijk tegen Novara zijn laatste wedstrijd voor de Rossoneri

Van Bommel zal met PSV volgende week het laatste bespreken en dan vervolgens zijn contract tekenen. De middenvelder zal zich daarna direct melden bij de Oranje-selectie, die zich voorbereidt op het Europees Kampioenschap.

Voor de rood-witten is dit al de tweede grote aanwinst voor het nieuwe seizoen. Naast Van Bommel hebben ze ook de Deense verdediger Jörgensen weten vast te leggen. PSV gaat deze week ook Dick Advocaat als nieuwe coach presenteren. De 64-jarige Hagenaar was in de periode 1995 tot 1998 ook al coach van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.