PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strootman geeft PSV transferadvies

Als het aan Kevin Strootman ligt dan speelt Lerin Duarte zo snel mogelijk in het shirt van PSV. De middenvelder kent hem van zijn periode bij Sparta Rotterdam en is onder de indruk van de kwaliteiten van de linkspoot.

“Bij PSV heb ik al gezegd: die moeten jullie meteen halen”, aldus Strootman in gesprek met NUsport. De Oranje-international denkt dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor Duarte. “Ik denk dat Heracles een goede tussenstap voor hem is. Dit is echt niet zijn top.”

Naast Strootman had ook Edouard Duplan, momenteel speler van FC Utrecht, lovende woorden over voor Duarte, die met de Fransman samen speelde bij Sparta. “Ik heb nog nooit iemand zo goed in de kleine ruimte gezien. Ik wist niet wat ik zeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.