PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV krijgt concurrentie in strijd om Henriksen

PSV moet haast maken indien het de Noorse middenvelder Markus Henriksen wil inlijven. Het talent van Rosenborg BK staat op het verlanglijstje van een groot aantal clubs.

“We hebben al veel vragen ontvangen, maar nog geen concreet bod”, aldus Rosenborg-directeur Erik Hoftun. “We verwachten deze zomer een transfer. Hij is nu een vaste waarde bij de nationale ploeg, dat is een teken van zijn potentieel. De prijs zal ook afhankelijk zijn van de club die het bod uitbrengt. Zo zit er in de Premier League veel meer geld.”

De nodige Engelse clubs, Celtic, Club Brugge en Bayern München zijn gecharmeerd van de pas negentienjarige Henriksen. Rosenborg zou op zijn minst tweeënhalf miljoen euro willen ontvangen voor de jongeling.

Henriksen is bij Rosenborg in het bezit van een contract tot 2013. Het grote talent is niet van plan om te verlengen, waardoor de club zich genoodzaakt ziet om hem komende zomer van de hand te doen. Henriksen speelde tot dusver 92 wedstrijden, waarin hij 18 keer tot scoren kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.