‘AC Milan doet Van Bommel een lucratief voorstel’

PSV zou Mark van Bommel dolgraag weer verwelkomen in Eindhoven, de middenvelder zou volgens velen de leider moeten worden van PSV dat al vier jaar zonder landstitel en Champions League-voetbal zit. Maar de Eindhovenaren hebben concurrentie van de huidige werkgever van Van Bommel, AC Milan.

De Oranje-international is een zeer gewaardeerde kracht bij de Milanezen en deze willen het aflopende contract dan ook graag nog – in eerste instantie – met een jaar verlengen. Volgens het Italiaanse Corriere Dello Sport kan Van Bommel twee miljoen euro gaan verdienen in Milaan en dat is waarschijnlijk meer dan PSV hem kan bieden. Bovendien komt AC Milan volgend seizoen wel uit in de Champions LEague.

Van Bommel is sinds zijn vertrek bij PSV in 2005 toe aan zijn derde werkgever. Na een jaar Barcelona vertoefde hij lang bij Bayern München, maar na een conflict met trainer Louis van Gaal vertrok hij anderhalf jaar geleden naar AC Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.