Sekou Cisse vertrapt PSV-shirt

Feyenoord behaalde zondagmiddag de tweede plek en mag zich opmaken voor de voorronde van de Champions League. Het Legioen rukte massaal uit om samen met de selectie de tweede plek te vieren in de eigen Rotterdamse Kuip.

Ook Sekou Cissé was door het dolle heen. De spits keerde de laatste wedstrijden, mede door het ontbreken van John Guidetti, terug in de ploeg en is alsnog van waarde geweest voor de Rotterdammers. De aanvaller vierde de tweede plek echter op een wel heel opmerkelijke wijze.

De aanvaller kwam via een Feyenoord-fan in het bezit van een PSV-shirt en wist daar wel raad mee. Om zijn afkeer jegens de Eindhovenaren te laten blijken vertrapte de Ivoriaan het shirt, tot groot genoegen van de supporters. Diezelfde supporters lieten door middel van ludieke liedjes weten dat zij boven oud-Feyenoorders Georginio Wijnaldum (PSV) en Leroy Fer (FC Twente) zijn geëindigd.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer