PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Georginio Wijnaldum is blij voor Feyenoord

Georginio Wijnaldum pakte zondagmiddag drie punten met PSV bij Excelsior. Toch was de middenvelder van de Eindhovenaren na afloop teleurgesteld, omdat PSV naast de voorronde van de Champions League greep. Dat ticket ging naar zijn oude club Feyenoord.

“Ik gun het ze wel”, zegt Wijnaldum tegen het Algemeen Dagblad. “Feyenoord heeft het zelf afgedwongen, heeft op belangrijke momenten karakter getoond. Het zou heel egoïstisch zijn als ik niet blij voor ze was. Over een heel seizoen gezien, verdienen zij het.”

Wijnaldum baalt niet van zijn overstap van Feyenoord naar PSV. “Ik vind dat ik hier een betere voetballer ben geworden. Bovendien voel ik me zo goed bij de club, dat het vreemd zou zijn om spijt te hebben”, aldus Wijnaldum.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.