PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Erik Pieters kan het EK vergeten

Erik Pieters kan het EK van 2012 in Polen en Oekraïne uit zijn hoofd zetten. Dit meldt de PSV-verdediger op zijn eigen Twitter-account. Maandagochtend maakte Bert van Marwijk nog bekend de linksback opgenomen te hebben in zij voorlopige selectie.

“Net terug uit #AMC –> Slecht nieuws gekregen van prof. van Dijk. Geen kans op EK #stillcantbelieveit”, zo schrijft Pieters. De 23-jarige verdediger raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, op 11 april. Er werd gevreesd voor een nieuw haarscheurtje op de plaats van de stressfractuur in zijn rechtervoet, dat nu niet op tijd hersteld blijkt te zijn voor het EK.

Eerder dit seizoen raakte hij tegen FC Utrecht ook al geblesseerd aan diezelfde voet. Toen moest de oud-speler van FC Utrecht maanden langs de kant van het veld toekijken. Dit seizoen kwam hij zeventien competitieduels in actie voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.