PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV toont interesse in Markus Henriksen’

PSV gaat de selectie mogelijk versterken met Markus Henriksen. De delegatie van de Eindhovense club heeft de middenvelder (19) van Rosenborg BK volgens het Noorse Adresseavisen al diverse keren aan het werk gezien.

Henriksen beleefde drie jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal van de club uit Trondheim. Ondanks zijn jonge leeftijd mag hij zich inmiddels een vaste waarde noemen. De middenvelder heeft ook al enkele interlands voor Noorwegen achter zijn naam staan.

PSV heeft concurrentie van Club Brugge dat Henriksen hoog op het verlanglijstje heeft staan. De Belgische topclub probeerde de Noor in de winterstop nog zonder succes los te weken bij Rosenborg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.