PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-doelman mogelijk zes maanden uit de roulatie

PSV zal het de komende maanden zonder Nigel Bertrams moeten stellen. De negentienjarige doelman staat door een schouderoperatie vier tot zes maanden aan de kant in Eindhoven.

Enkele weken geleden raakte Bertrams tijdens een training geblesseerd aan zijn schouder. De verzorgers van PSV dachten dat de kwetsuur mee zou vallen, maar na medisch onderzoek in het ziekenhuis blijkt de situatie erger dan gedacht, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Een operatie aan de schouder kan voor de talentvolle sluitpost niet voorkomen worden.

Bertrams tekende afgelopen jaar zijn eerste profcontract voor PSV. De doelman, die in de opleiding van Eindhovense club wordt gezien als een talentvolle belofte, is sinds het seizoen 2001/02 actief in Eindhoven. In november 2011 werd Bertrams voor twee seizoenen verbonden aan de Noord-Brabantse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.