PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Koeman haalt uit naar prestaties van PSV’

Ronald Koeman heeft hard uitgehaald naar PSV. De oefenmeester vindt dat de Eindhovenaren met de huidige selectie niet naar behoren presteren. Immers, met het geïnvesteerde geld had PSV een hogere notering op de ranglijst moeten hebben.

“Bij PSV kunnen ze beter naar zichzelf kijken”, zegt Koeman, die daarmee doelt op de luxepositie waarin de Rotterdammers verkeren, in De Telegraaf. “Als je zo’n elftal hebt en zo veel hebt mogen investeren, en je bent dan op de laatste dag nog afhankelijk van de anderen, heb je het zelf niet goed gedaan. Bovendien moet PSV eerst zelf nog winnen, laten ze dat niet vergeten.”

Met nog één wedstrijd voor de boeg, lijkt het erop dat Feyenoord gaat voor de voorrondes van de Champions League. De club speelt zondag namelijk tegen SC Heerenveen, dat ook bij een nederlaag zeker is van Europees voetbal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.