PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen ziet niets in Russisch avontuur

Balász Dzsudzsák verliet PSV afgelopen zomer voor een avontuur in Rusland, Ola Toivonen is niet van plan hetzelfde te doen. De Zweed wil zijn keuze voor een nieuwe club niet maken op basis van geld, gevoel is het belangrijkste.

“Het EK wordt belangrijk”, zegt de aanvoerder in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Daar kan ik me laten zien. Over een transfer heb ik nog niet nagedacht. Ik heb er ook nog niet over gesproken met de manager.”

De international staat open voor een vertrek bij PSV, hij zal Eindhoven echter niet achter zich laten voor het snelle geld. “Ik ga niet naar Rusland. Ik ben 25 jaar, zo’n avontuur zie ik niet zitten. Als ik ga, wil ik een club waar ik me thuis voel, zoals PSV.”

Toivonen, in het bezit van een contract tot medio 2014, verwacht dat er belangstelling komt. Als middenvelder maakte hij in de Eredivisie achttien goals, in de Europa League was hij bovendien zes keer trefzeker. “Dit is mijn beste seizoen ooit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.